0

Götlaborg

Glad Nationaldag 🇸🇪 
Vi spenderar denna nationaldag i bilen på väg hem från Göteborg. Anledningen till vår roadtrip var konserten med Foo Fighters på Ullevi, min tredje och min brors första konsert med dom. 
Frank Carter & The Rattlesnake var ett av förbanden och de var först ut. 
Ett brittiskt punkrockband med energi till tusen. Kommer definitivt hamna i min spellista. Frank är en rolig kille och det är första gången jag sett nån som bodysurfa göra det på händer.
Sen var det dags för GOAT...ett maskförsett göteborgsband. Vad ska man säga om dom...tja...afrikanska dansvibbar...eller kanske nån modern dansföreställning där man inte riktigt förstår vad den ska förmedla.
Har aldrig riktigt förstått varför band använder masker...gör det nu...skulle heller inte vilja stå för den musik de gör.
Efter denna tortyr var det äntligen dags för Foo Fighters!
Fullt ös från början. Självklart ett skämt angående Daves fall och brutna ben på Ullevi 2015. Vi klarade oss från brutna ben denna gång.
En fantastiskt rolig, fartfylld, rockig, glädjefylld och underhållande konsert som inte alls kändes som om den var 2 h och 36 min. En härlig blandning av deras gamla och nya låtar, men även några covers. Taylor gjorde en fantastisk Under Pressure (även det en liten återspegling till 2015, då Dave kom tillbaka ut på scenen under den låten.). Taylor har en jävla pipa!
En magisk kväll och de påminner mig om varför jag vill se dom igen och igen och igen!
Tack för denna show Dave, Taylor, Chris, Nate, Pat och Rami.

(null)

(null)

Allmänt, Foo Fighters, Ullevi, musik;