0

COLDPLAY

Midsommarsöndag i Göteborg i år...ska beskriva den...               

Den började med en molnig himmel och vi bestämde oss för en liten promenad till Universeum...nästan där började det regna...mycket!! Tog lite skydd under parasoll i en tio minuter eller så innan det lättade tillräckligt för att i snabb takt ta oss till vårt första stopp för dagen...fantastiskt ställe universeum...ja under den tid vi var där växlade det mellan regn, blåst och solsken...
Vi fick i alla fall lämna universeum i solsken och då strosade vi runt i Göteborg och tittade in i en och annan butik...fika hann vi också med...men efter fika blåste det ganska bra och sen kom det även lite regn.
Lite ombyte på hotellet och lite middag och sen bar det av till Ullevi och COLDPLAY!...iklädda jackor som tål lite väta...började regna när vi var nåt kvarter bort...men köpte vi regnponchos??? Nej är svaret på den frågan! 
Köpte någon merchandise...tröja och mugg(!)...samlar på muggar från de band jag varit på...de som har såna (vilket inte har varit många)...jaja vidare i historien...
Tog oss in och fick (låna) ett armband som skulle vara en del i konserten och en pin. Letade upp våra platser, som låg ganska högt upp men vi hade väldigt bra sikt ändå. Insåg att servetter att torka av våra sittplatser skulle vara en bra ide'...fick tag i några och sen satte vi oss ner i blåsten och det lätt duggande regnet för att se LYVES som var första akten...hon var helt okej. 
Sen var det dags för andra akten Mew från Danmark...under deras sätt började det blåsa värre och regna mer så de fick avbryta för det var inte säkert för dom på scen...gjorde inte så mycket att de fick avbryta...de hade ingen bra på jobbet.
Vi begav oss in under det lilla tak som fanns. Vid det här laget är vi så blöta att det gick att vrida ur kläderna. Just vid detta tillfälle visste vi inte om COLDPLAY skulle kunna spela...vi frös, det tjippade i skorna och vi hackade tänder men regnet lättade och vinden mojnade så vi gick tillbaka till våra platser och satte oss. Regnet slutade fall och COLDPLAY gick på och spred värme och glädje.

Showen var fantastisk och jag har aldrig sett en arena helt fullsatt...och en sån publik så engagerad.

Det är ett fantastiskt liveband och jag kommer definitivt göra mitt bästa för att få se dom igen.

Det som var bäst är svårt att säga för helheten var otrolig...men...

Yellow, Every teardrop is a waterful, Clocks Hymn for the weekend, Fix you, Viva la vida...Adventure of a lifetime...ja allt var bara...så bra! 
Kanske den bästa konsert jag varit på...ja definitivt med på topp3-listan!

Vi vandrade mot centrumet med många av de 65000 andra som var där...vi gick kalla men glada till hotellet...tack och lov för golvvärme och handdukstorkare!